Voorleeskampioen

Voorleeskampioen Voorleeskampioen
13 oktober 2016

Ik heet Nathanael en ik zit in groep 7. Ik heb de voorleeswedstrijd beker gewonnen op De Boekanier. Nu moet ik naar de bibliotheek en dan moet ik met andere scholen voorlezen. Van deze school ben ik de beste. Niet opschepperig bedoeld want de andere hebben ook goed gelezen. Ik heb nog tips als je ook meedoet aan de Kinderboekenweek:

• ook soms naar het publiek kijken terwijl je leest
  • goed op toon lezen en denk aan de punten en vraag tekens uitroeptekens en nog veel meer hier zie je ze .,!?

Dat waren de tips en ik zal nog wel iets zeggen, ga nooit voorlezen als je een als je pijn aan je keel hebt want dat ging naar net goed!

Nou dit was het… de juffen bedankt voor de felicitaties! Ik was wel zenuwachtig, maar ik had wel de beker. Dit was het en de groeten van onze klas.