Schoolvoetbal groep 7/8

Schoolvoetbal groep 7/8 Schoolvoetbal groep 7/8
28 maart 2018

Het verhaal van ons vlaggenschip: het sterrenteam van de jongens uit groep 7/8

Djemali, Dion, Davey, Milan, Sem B., Mike, Thijs, Britt(!!!), Serano, Tycho, Ryan en Nick  deden er op dinsdag middag, 27 maart, alles aan om de volgende ronde te halen. In de eerste wedstrijd leek het nog fout te gaan, want het team kwam tegen De Origon 1 tot twee keer toe op achterstand. Uiteindelijk werd er met 3-3 gelijkgespeeld.
De tweede en laatste wedstrijd was tegen het sterke team van de Rozenbeek. Ook nu dreigde het in het begin helemaal mis te gaan voor onze dappere strijders. Maar na de 2-1 (een strafschop van Tycho) hing de gelijkmaker in de lucht. Helaas viel deze niet, dus werd deze keer verloren.
Omdat de laatste wedstrijd in deze poule de beslissing moest brengen welke 2 teams er naar de Kwartfinale Poule zouden gaan, moesten onze jongens tot 18.00 uur wachten.
Uiteindelijk won de Rozenbeek ook haar 2e wedstrijd met liefst 3-0 van de Origon.
En dat betekende weer dat De Boekanier op basis van het aantal gescoorde doelpunten (4) door gaat naar de kwartfinale op dinsdag 10 april a.s. Er zijn 2 wedstrijden. Om 16.00 uur tegen Het Kompas 2 en 18.00 uur. (tegenstander nog niet bekend).

Trainsters Fransien (moeder van Britt uit groep 8) en Karin (moeder van Davey uit groep 7): jullie ook heel hartelijk bedankt voor het trainen en begeleiden van onze jongens tot nu toe.

Verslag van meester Harry