Schooljudo van start!

Schooljudo van start! Schooljudo van start!
25 mei 2016

De leerlingen van de groepen 3 t/m 5 zijn op woensdag 25 mei gestart met Schooljudo.

Schooljudo bestaat uit een serie met zes lessen, steeds op een woensdag. Voor De Boekanier worden de lessen verzorgd door Entertrainer Jesse van ABC Kops uit IJmuiden. De laatste les is op 29 juni.

Een Schooljudo diploma is niet zomaar verdiend! Tijdens het programma wordt er hard gewerkt aan de motoriek van de deelnemers en leert iedereen veilig vallen. Zesweken lang staat de gymles in het teken van de waarden respect, samenwerken, beheersing, weerbaarheid, vertrouwen, en discipline. Belangrijke opvoedkundige waarden van het judo die in het speciale lesprogramma van Schooljudo worden geaccentueerd. Daarnaast staan de lessen ook voor heel veel plezier. Niet voor niets noemt Schooljudo haar gekwalificeerde Schooljudo leraren ‘Schooljudo Entertrainers’.

Schooljudo is een mooie toevoeging op het bewegingsonderwijs. Met echte judomatten en judopakken wordt de gymzaal vanaf volgende week zes weken lang omgetoverd tot een dojo en wordt er in de klas de geheime Japanse taal van Schooljudo gesproken. Na het programma kunnen de kinderen kennismaken bij ABC Kops. Hierover ontvangen de deelnemers later meer informatie.

Kijk voor meer informatie over Schooljudo op www.schooljudo.nl

Foto’s van de lessen vindt u in het fotoalbum.

Schooljudo 2016