Schooljudo op De Boekanier

Schooljudo op De Boekanier Schooljudo op De Boekanier
02 juni 2017

De leerlingen van de groepen 6A, 7, 7/8A en 7/8B  zijn op donderdag 1 juni gestart met Schooljudo.

Schooljudo bestaat uit een serie met zes lessen, steeds op een donderdag. Voor De Boekanier worden de lessen verzorgd door Entertrainer Gwen Kops van ABC Kops uit IJmuiden.

Een Schooljudo diploma is niet zomaar verdiend! Tijdens het programma wordt er hard gewerkt aan de motoriek van de deelnemers en leert iedereen veilig vallen. Zes weken lang staat de gymles in het teken van de waarden respect, samenwerken, beheersing, weerbaarheid, vertrouwen, en discipline. Belangrijke opvoedkundige waarden van het judo die in het speciale lesprogramma van Schooljudo worden geaccentueerd. Daarnaast staan de lessen ook voor heel veel plezier. Niet voor niets noemt Schooljudo haar gekwalificeerde Schooljudo leraren ‘Schooljudo Entertrainers’.

Schooljudo is een mooie toevoeging op het bewegingsonderwijs. Met echte judomatten en judopakken wordt de gymzaal omgetoverd tot een dojo.