digiDUIF

digiduifOnze school stuurt informatie naar ouders zoveel mogelijk digitaal. We werken dus niet meer met papieren brieven. Dit doen we met digiDuif.
Ook afspraken voor de oudergesprekken worden gemaakt via digiDUIF. Ouders kunnen dan zelf een tijdstip kiezen. DigiDUIF is eenvoudiger, sneller, goedkoper en beter voor het milieu dan het verspreiden van gekopieerde brieven. Wanneer u niet instaat bent om te werken met digiDUIF, kunt u contact op nemen met de school. We zoeken dan naar een passende oplossing.

app_digiduif

Om te kunnen werken met digiDUIF heeft uw een account bij deze organisatie nodig. Brieven ontvangt u via het opgegeven e-mail adres. Ook kunt u altijd de brieven terug vinden in uw eigen digiDUIF-account. De accountgegevens heeft u ook nodig voor het maken van een oudergesprek.
Klik op het logo rechtsboven om direct in te loggen.

Alle informatie over het werken met digiDUIF kunt u vinden op de www.digiduif.nl

Wat is digiDUIF?

E-mail: vragen@digiDUIF.nl
Website: klik hier voor het Vraagbaken