O.T.K. voorstelling

O.T.K. voorstelling O.T.K. voorstelling
15 november 2016

Dit schooljaar bezoeken de leerlingen van de groepen 6, 7 en 8 de voorstelling van O.T.K. “Op weg naar hiervandaan”.
De voorstelling zal plaatsvinden op woensdag 23 november 2016.
Dit theaterbezoek is een onderdeel van het cultuuraanbod van onze school en daarom verplicht voor alle groep 6- en 7- en 8-leerlingen.

Bekijk hier het programma boekje:
OTK programmaboekje Op weg naar hiervandaan

De leerlingen worden om 19.15 uur bij de ingang van Stadsschouwburg Velsen, Groeneweg 71 te IJmuiden, verwacht. De groepsleerkrachten zijn daar dan aanwezig. De voorstelling begint om 19.30 uur, is zonder pauze en is om ongeveer 20.45 uur afgelopen.

U kunt uw kind dan weer bij de stadsschouwburg ophalen. Het is wel van belang dat u even meldt bij de leerkracht, dat u uw kind weer meeneemt naar huis!

NB
Omdat de kinderen de 23e misschien wat later dan anders naar bed gaan door dit theaterbezoek, willen we diegenen die dit nodig hebben, de kans geven zich iets later te melden op school. We zullen een inloop van 1 uur hanteren, dus we verwachten alle kinderen die donderdag uiterlijk 9.30 uur op school.