Heel De Boekanier lakt!

Heel De Boekanier lakt! Heel De Boekanier lakt!
23 december 2016

Heel De Boekanier lakt!

We hebben met onze klas meegedaan aan een actie voor Serious Request van de radiozender 3FM. Het initiatief om nagels te lakken voor geld, kwam van een 6 jarig ongeneselijk ziek jongetje uit Nederland genaamd Tijn. Wij vonden dit zo mooi dat we hierop ingehaakt zijn.

Heel De Boekanier lakt!
Kaley en Yumna uit groep 7 hebben ons heel fijn geholpen. Itman, Dores en Djemaili hebben namens ons honderden nagels gelakt en zijn van alle kanten gesponsord. Het leuke was dat de kinderen uit andere klassen spontaan geld kwamen brengen! In totaal hebben we 80 euro opgehaald voor de actie. We zijn super trots op dit resultaat. Het geld wordt door het Rode Kruis gebruikt om kinderen met longontsteking te helpen in arme landen.

Heel De Boekanier lakt!

We wensen iedereen voor nu een fijne vakantie en straks een heel gelukkig en gezond 2017.

Groetjes van groep 5